Alle hjælpeartikler
Synkronisering og lagring

Vælg en cloud-udbyder, og tilslut en anden enhed

Forstå valgfri synkronisering pr. vault, native platform storage og kontofrie Revault Cloud forbindelser.

Sidst gennemgået:

Vælg, hvor denne boks synkroniseres

  1. Åbn indstillingerne for den ulåste boks, og gennemse dens synkroniserings- og opbevaringssektion. Synkronisering er valgfri for hver boks. At holde en samling lokal forhindrer ikke en anden i at bruge en cloud-udbyder.
  2. Vælg iCloud på Apple-enheder eller privat Google Drive-lagring på Android for den samme platformsskykonto. Disse udbydere deler ikke direkte deres private vault storage med den anden mobile platform.
  3. Vælg Revault Cloud, når du har brug for den samme krypterede boks på iOS og Android. Det kræver det passende betalte Cloud-tillæg; Pro i sig selv inkluderer ikke Revault Cloud lagring.
  4. Lad den første synkronisering afslutte, og bekræft repræsentative filer, før du afhænger af en anden enhed. Hold en uafhængig krypteret backup, før du skifter lagerudbyder.

Opret forbindelse uden at oprette en Revault konto

For Revault Cloud skal du bruge den eksisterende vaults forbindelseskode og gendannelsessætning i den modtagende app's Connect Revault Cloud flow. Behandl begge som følsomme og videregiv dem privat. Konfigurer den nye enheds lokale mønster, og bekræft filerne. Forbindelseskoder registrerer enheder; de er ikke offentlige delingslinks.

Native-cloud-gendannelse bruger den relevante iCloud- eller Google-konto og din bokss gendannelsesmateriale. Dit lokale mønster synkroniseres ikke som oplåsningsoplysninger. En ny telefon kan ikke få adgang til krypterede filer, bare fordi den kender boksens navn.

Hvis synkronisering ikke er tilgængelig, eller du skifter udbyder

Tjek netværksadgang, den valgte udbyderkonto, enhedslagring og udbyderens tilgængelige kvote. Gennemgå enhver konfliktmeddelelse i stedet for gentagne gange at tvinge en synkronisering. En iOS simulator kan mangle en brugbar iCloud konto; verificere indbygget synkronisering på en signeret fysisk enhed med de konfigurerede muligheder.

At skifte udbyder er en beslutning på boksniveau. Bekræft destinationens krypterede kopi, før du fjerner ældre data, og antag ikke, at deaktivering af synkronisering sletter en tidligere skykopi. Sletninger kan forplante sig mellem tilsluttede enheder; bruge en separat sikkerhedskopi til gendannelse fra en uønsket ændring.