Alle helpartikelen
Delen

Deel bestanden en open een gedeelde kluis

Stuur een link en een afzonderlijk geheim, kies toegangsregels en begrijp de grenzen van delen via alleen bekijken.

Laatst beoordeeld:

Bereid een gecontroleerd aandeel voor

  1. Selecteer de gecodeerde deelactie voor de bestanden die u wilt verzenden. Controleer de inhoud van de share voordat u de link maakt; delen gebruikt een afzonderlijk geheim in plaats van uw kluispatroon of herstelzin openbaar te maken.
  2. Kies een vervaldatum, toegangsrecht en of opslaan/exporteren is toegestaan. Als u een timer voor vernietiging bij eerste toegang instelt, begint het aftellen nadat de toegang begint en staat dit los van de absolute vervaldatum.
  3. Stuur de link en geef het geheim ervan privé door via een apart kanaal. Houd de eigen herstelzin en verbindingscode van uw kluis buiten het gesprek.

Open een link die iemand u heeft gestuurd

  1. Open de deellink op uw telefoon om deze aan Revault te overhandigen. Een desktopbezoeker kan de QR-code van de pagina scannen met de ontvangende telefoon. Installeer eerst Revault als de app niet beschikbaar is.
  2. Volg de aanwijzingen voor het ontgrendelen van de gedeelde kluis en voer het geheim in dat door de afzender is verstrekt. U hebt het patroon van de afzender niet nodig en de stroom vraagt ​​u niet eerst een persoonlijke kluis te ontgrendelen.
  3. Blader door de tijdelijke gedeelde kluis zolang de toegangsregels dit toestaan. Vraag de afzender om een ​​nieuwe uitnodiging als de link is verlopen of de toegangsrechten zijn verbruikt; herhaaldelijk heropenen reset deze regels niet.

Wat de controles wel en niet kunnen doen

Gecontroleerde servershares kunnen deadlines en toegangssessies afdwingen. Een optionele onbeperkte CloudKit-uitnodiging tussen Apple-gebruikers heeft verschillende controles: het levert niet die door de server afgedwongen tellers en deadlines. Kies de route die overeenkomt met de rechten die u nodig heeft.

Alleen weergeven delen verbergt acties voor opslaan/exporteren. Android beveiligde Windows blokkeert schermafbeeldingen en opnames van het besturingssysteem. Op iOS is de opname verborgen, maar screenshotmeldingen komen na de opname binnen; Revault kan de toegang sluiten, de schermafbeelding niet wissen. Een andere camera of een eerder geëxporteerd exemplaar valt buiten deze bedieningselementen.